Blogul ce urmeaza sa-l parcurgeti, are scopul de a exemplifica modul meu de lucru, tehnicile si echipamentele folosite, viziunea mea si experientele placute sau mai putin placute pe care le intalnesc la diferite evenimente, nunta, botez, petrecere de sfarsit de an, banchet, etc.

In cazul in care doriti sa treceti direct la pagina de Contact, acolo veti gasi un formular de contact care va ajunge direct pe email-ul meu sau puteti sa ma apelati telefonic 0040742018021.

Dobgrace Kennel - sedinta foto intr-o zi de toamna

Dupa cateva zile ploioase, pe site-ul meteo pe care il consult de fiecare data, anunta cateva ore de soare, Duminica dupamiaza, chiar la ora asfintitului. Planificam de ceva timp impreuna cu Cristina, o sedinta foto mai diferita decat de obicei.

Componente: Model feminin, catei din rasa doberman(unul cu urechile cupate altul cu urechile si coada lasate fara interventii), zi de toamna, gara cu fatada din caramida rosie.

Odata ajuns la locatie, am constatat dezamagit ploaia care inca ne dadea batai de cap, ceea ce facea imposibila utilizarea blit-ului de 300ws cu acumulator extern, acesta nefiind rezistent la apa.

In gara se puteau zari cativa calatori zgribuliti si doi catei agitati de prezenta masculilor dobermani pe teritoriul lor. Parea ca nimic nu este propice pentru o sedinta foto, asa cum ne-am propus.

Urmatoarele 5 minute...cele mai bune; vine trenul, se opreste ploaia, se goleste gara, iese soarele.

Din partea dreapta lumina calda de la soare, in partea stanga lumina mai rece de la blitz, folosita ca si lumina de umplere. Las jocul dintre cald si rece fara sa mai corectez cu un gel, ceea ce evidentiaza musculatura si textura parului masculilor de doberman. Daca ar fi continuat cu precipitatiile, as fi folosit si un blit in spatele subiectului pentru a evidentia stropii de ploaie si pentru a face o lumina de contur.

Daca primul doberman, de culoare neagra, cu accente maronii, specifice rasei, facea contrast cu atmosfera si cu mediul ambient, Questo, cel de-al doilea doberman, de culoare maron, deasemeni particularitate specifica rasei, parea ca face parte din poveste, fiind undeva intre galbenul rosiatic al frunzelor si rosul fatadei de caramida.

Puteti vedea in continuare un clip realizat acum ceva timp, cu una din cele mai iconice masini realizate vreodata in lume."Link catre pagina de servicii" .