Blogul ce urmeaza sa-l parcurgeti, are scopul de a exemplifica modul meu de lucru, tehnicile si echipamentele folosite, viziunea mea si experientele placute sau mai putin placute pe care le intalnesc la diferite evenimente, nunta, botez, petrecere de sfarsit de an, banchet, etc.

In cazul in care doriti sa treceti direct la pagina de Contact, acolo veti gasi un formular de contact care va ajunge direct pe email-ul meu sau puteti sa ma apelati telefonic 0040742018021.

Nunta Elena si Florin - Sucevita, Suceava

"L'amour, sur les routes de la lavande" asa am denumit un folder de fotografii de pe memory stick-ul cu fotografiile si materialul video finit. Am ales denumirea asta, pentru ca Roxana si Cristi, ea din Botosani, el din Vaslui, au avut o nunta superba in localitatea Malini, Suceava si o sedinta foto la intersectia dintre cele 3 destinatii mentionate mai sus, intr-un lan de lavanda, asa cum doar in Sudul Frantei poate fi gasit.


Cununia civila a avut loc in Vaslui, urmand, desigur, o sedinta foto in frumosul Parc Copou, un exemplu de peisagistica urbana. Practic, atunci ne-am si cunoscut.

Nunta a avut loc in Malini, Suceava in cadrul unei pensiuni de tip All Inclusive. Atmosfera relaxata, distinsa intr-un cadru natural, cu bucate traditionale romanesti, bufet in aer liber, tauras la protap, lautari, caleasca si cununie religioasa intr-o bisericuta din lemn, au fost completate de o petrecere energica ce s-a infratit cu apusul si rasaritul, oameni frumosi si veseli, surprize si bucate rafinate si sofisticate.

Dupa cateva zile, am stabilit sa plecam catre o locatie despre care stiam de la un alt prieten fotograf. Catre destinatia noastra se vedeau nori de furtuna. O parte din mine spunea sa ne intoarcem, sa renuntam; alta parte din mine spunea ca lucrurile interesante nu se fac in conditii de confort si comoditate...stim cine a castigat. Fotografii si videoclip in continuare."Link catre pagina de servicii" acum puteti gasi si preturi..