Blogul ce urmeaza sa-l parcurgeti, are scopul de a exemplifica modul meu de lucru, tehnicile si echipamentele folosite, viziunea mea si experientele placute sau mai putin placute pe care le intalnesc la diferite evenimente, nunta, botez, petrecere de sfarsit de an, banchet, etc.

In cazul in care doriti sa treceti direct la pagina de Contact, acolo veti gasi un formular de contact care va ajunge direct pe email-ul meu sau puteti sa ma apelati telefonic 0040742018021.

Nunta Elena si Florin - Sucevita, Suceava

Una din cele mai frumoase zone din Nordul Moldovei, tinutul numit Bucovina, ascunde, pe langa traditii si oameni frumosi, peisaje incredibile ce asteapta sa fie descoperite. Am avut placerea sa particip la nunta lor, Elena si Florin. Nici unul din ei nu locuiesc in Sucevita si totusi au ales sa-si faca nunta acolo. O decizie cel putin inteleapta. Rafinamentul locului a concurat doar cu frumusetea zonei si a fost umbrit doar de frumusetea mirilor si de energia pe care acestia au stiut sa o creeze in jurul lor. In continuare puteti vedea cateva fotografii si un clip, "Wedding highlights". Materialele au fost realizate pe parcursul a trei zile, prima zi in Iasi, zona Palas - sedinta foto inainte de nunta. Asta ne-a ajutat sa ne cunoastem, sa ne familiarizam unii cu altii, sa trecem de zona de trac.


Prima zi de nunta, a avut loc in Sucevita, Suceava. Pregatirile si traditiile specifice s-au desfasurat in cadrul Hotelului, cununia religioasa a avut loc in cadrul Manastirii Putna, urmand ca petrecerea sa se desfasoare inapoi la frumosul hotel, ce avea si o impresionanta sala de evenimente.

In ziua de dupa eveniment, am iesit sa mai facem o sedinta foto dupa nunta, acea sedinta foto, generic numita "Trash the dress", care nu implica neaparat distrugerea rochiei, ci mai degraba profitam de faptul ca tinuta impecabila nu mai este o prioritate si se poate da frau liber creativitatii. "Trash the dress" exemple.