Alexandru Daniel

Sedinta foto Iasi

09 Noiembrie 2016Jurnal, Fotografie121 Comments
Citeste articol

Dupa cateva zile ploioase, pe site-ul meteo pe care il consult de fiecare data, anunta cateva ore de soare, Duminica dupamiaza, chiar la ora asfintitului. Planificam de ceva timp impreuna cu Cristina, o sedinta foto mai diferita decat de obicei.

Componente: Model feminin, catei din rasa doberman(unul cu urechile cupate altul cu urechile si coada lasate fara interventii), zi de toamna, gara cu fatada din caramida rosie.

Elena si Florin, Sucevita, Romania

01 October 2016 Jurnal

Una din cele mai frumoase zone din Nordul Moldovei, tinutul numit Bucovina, ascunde, pe langa traditii si oameni frumosi, peisaje incredibile ce asteapta sa fie descoperite. Am avut placerea sa particip la nunta lor, Elena si Florin. Nici unul din ei nu locuiesc in Sucevita si totusi au ales sa-si faca nunta acolo.

Roxana si Cristi, Vaslui si Malini, Romania

Citeste articol

"L'amour, sur les routes de la lavande" asa am denumit un folder de fotografii de pe memory stick-ul cu fotografiile si materialul video finit. Am ales denumirea asta, pentru ca Roxana si Cristi, ea din Botosani, el din Vaslui, au avut o nunta superba in localitatea Malini, Suceava si o sedinta foto la intersectia dintre cele 3 destinatii mentionate mai sus, intr-un lan de lavanda, asa cum doar in Sudul Frantei poate fi gasit.