Despre noi

Cine se ocupa?

Putem sa ne descriem ca fiind un grup creativ, facem cu pasiune ceea ce ramane in urma noastra si de multe ori nimic altceva nu ne mai sta in gand.

Atunci cand creativitatea a intalnit antreprenoriatul am inceput sa fim cunoscuti si sa ne facem simtita prezenta.

Am inceput cu fotografii din segmente diferite: portret, publicitate, editorial, eveniment, natura, arhitectura, automotive, abstract, fine art si altele. Toate astea, puse acum la un loc, finisate si maturate precum vinul, duc la rezultate ce contin personalitate, nuante si unicitate.

Pe unde ne mai gasesti

827518

Cadre trase

2116

Ore de filmare

4478

Secvente la montaj

25344

Ore de lucru

Mai pozam si cu telefonu'

Abilitati

Este un echilibru ce trebuie pastrat intre experienta, viziune, creativitate si pasiune. Toate din acestea ne creeaza semnatura si numele, fara a intra in rutina, in sablon si nu facem compromis in felul nostru de a fi

  • Fotografie / Videografie 90%

  • Photoshop 80%

  • Premiere pro 85%

  • Tipar 75%

De ce sa lucrezi cu noi?

Implicarea in proiectele contractate este 100%. Proiectele care se suprapun cu altele, sau care ar afecta derularea altor proiecte, le refuzam din start sau le directionam catre colaboratori. Astfel proiectul tau este prioritatea noastra si are locul sau bine stabilit in programul nostru.
Nu te aseaza nimeni in ipostaze bizare la sedinta foto. Nu vei poza precum vedetele de la Hollywood sau Las Fierbinti, vei fi asa cum esti in cea mai frumoasa zi. Cum ajungem sa ai cea mai frumoasa zi? ...asta e secretul nostru.
Se intampla uneori la nunta sau la un alt eveniment sa inceapa o ploaie torentiala exact in intervalul in care urma sa aiba loc sedinta foto. Nu ne oprim, vom folosi asta in avantajul nostru. Fotografiile in ploaie sunt de neuitat. Se mai intampla sa iasa fum din camera foto sau camera video. Nu ne oprim, avem back-up, camere de rezerva pentru situatii atat de sumbre.

Servicii

Fotografie

Fotografie nunta si eveniment, fotografie portret, fotografie nou nascuti, fotografie gravidute, fotografie corporate, fotografie produs, fotografie automotive, fotografie arhitecturala si peisaj,

Videografie

Videografie nunta si eveniment, materiale video publicitare si corporate, videografie motorsport si alte competitii sportive.

Editare foto / video

Editam materialele foto si video pentru a fi utilizate in diferite aplicatii: foto - editare prepress, editare utilizare web, realizare albume foto tiparite, realizare si concept grafic pentru materiale publicitare de exterior si de interior; video - realizare spoturi TV, realizare de montaj video eveniment, realizare elemente si semnaturi grafice dinamice.

Daca iti place ceea ce vezi sa trecem la treaba